preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
LEKTIRE

Kako bi bezbrižno, elektronički čitali lektire, morate se logirati preko CAR-net učeničkog korisničkog računa, na ovu stranicu (slika-link)

 

Vijesti

Zrak je čist!

 

 

     Zahvaljujući Carnet-u te projektu e-Škole u koji smo uključeni već osmu godinu (od 2015. pilot projekt e-Škole), u našoj školi nalazi se i  AERO je sustav senzora i pametnog upravljanja koji omogućuje praćenje kvalitete zraka.


      Potaknuti današnjim događajem i mogućim zagađenjem zraka u našoj okolici, uvidjeli smo važnost praćenja kakvoće i kvalitete zraka i u našoj školi.

 

 

 

 


AERO je sustav senzora i pametnog upravljanja koji omogućuje praćenje kvalitete zraka u učionicama koji interaktivnim mjernim uređajem u kombinaciji s mobilnom aplikacijom obaviještava korisnike o kakvoći zraka u prostoriji.

     Sustav za upravljanje pametnim senzorima (UPS) se sastoji od cloud i web aplikacije za pametno praćenje osnovnih indikatora kvalitete zraka u školama. Ona uključuje osnovne funkcionalnosti za prihvat i prikaz podataka sa senzora temperature, vlage i CO2. Tako korisnici mogu kontinuirano pratiti stanje kvalitete zraka u prostoriji čime se održava kvaliteta nastavnog procesa.

    Omogućujući nastavnicima uvid u kvalitetu zraka u prostoriji, AERO podiže kvalitetu nastavnog procesa u njegovoj srži – nastavnici i učenici u svakom trenu mogu razabrati je li protok zraka u prostoriji smanjen, čime se razina koncentracije može zadržati na optimalnoj razini.
(preuzeto s e-skole.hr)Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marina Gregić   datum: 4. 10. 2023.

Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji


 

            

 


Tražilica

učilice

Da bi se ulogirali, potrebno je imati aktivan elektronički identitet:  odnosno HUSO korisnički račun za učenike i nastavnike osnovnih škola.


Korisni linkovi
KORISNE STRANICE
 • ŠKOLE
 • CARNET

ČASOPISI
 • meridijani
 • enter
 • drvo znanja
 • pogled kroz prozor
 • pc chip
 • vidi


Društvene mreže

 

 

 


Tražilice


e-mail računi

preskoči na navigaciju