preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
LEKTIRE

Kako bi bezbrižno, elektronički čitali lektire, morate se logirati preko CAR-net učeničkog korisničkog računa, na ovu stranicu (slika-link)

 

Vijesti

PREGLED DJECE ZA UPIS U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2023./2024.

!

Poštovani roditelji prvoškolaca!

 

      Dostavljamo vam raspored pregleda djece za upis u prvi razred kod školske liječnice te školske pedagoginje i psihologinje. Imena djece navedena su u inicijalima pa vas molimo da obratite pozornost na školu koju će dijete pohađati.

 

 


     Pregledi školske pedagoginje i psihologinje održat će se u školama u mjestu stanovanja djeteta, izuzev pregleda djece iz Forkuševaca i Vučevaca. Iz prostornih razloga pregledi te djece obavit će se u matičnoj školi u Semeljcima. Ukoliko imate pitanja vezana uz pedagoški pregled djece kontaktirajte nas na telefon 031/856-081.

 

     Liječnički pregled djece obavit će se u ambulanti školske medicine u Domu zdravlja u Đakovu (Petra Preradovića 4, Đakovo), kod školske liječnice Ivanke Košta Plavčić, prema rasporedu u tablicama. Dijete treba doći u pratnji jednog od roditelja.

      Roditelj treba ponijeti cijepnu i zdravstvenu iskaznicu, medicinsku dokumentaciju ukoliko ju dijete posjeduje, zubnu putovnicu koju je ispunio stomatolog (ako ne bude gotova do termina pregleda, donijeti naknadno) i nalaze (ukoliko je dijete bilo u bolnici ili boluje od kroničnih bolesti ili ide na redovite preglede kod nekog specijaliste). Sva djeca trebaju obaviti vađenje krvi u laboratoriju u Đakovu do datuma pregleda (svakog radnog dana između 9:00 i 12:30 sati, nalaz ne podižete već će ga podići medicinska sestra iz ambulante školske medicine). Za to vam nije potrebna uputnica, već samo zdravstvena iskaznica. Također, kada budete išli izvaditi krv, ponesite i svježu mokraću djeteta (prva jutarnja, srednji mlaz, ponijeti u posudici za mokraću koju možete kupiti u ljekarni).

 

     Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi liječničkog pregleda ili ne možete doći u navedenom terminu, možete kontaktirati ambulantu školske medicine na telefon 031/815-118.

 

Stručna služba OŠ Josipa Kozarca SemeljciPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marina Gregić   datum: 28. 3. 2023.

Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


 

            

 


Tražilica

učilice

Da bi se ulogirali, potrebno je imati aktivan elektronički identitet:  odnosno HUSO korisnički račun za učenike i nastavnike osnovnih škola.


Korisni linkovi
KORISNE STRANICE
 • ŠKOLE
 • CARNET

ČASOPISI
 • meridijani
 • enter
 • drvo znanja
 • pogled kroz prozor
 • pc chip
 • vidi


Društvene mreže

 

 

 


Tražilice


e-mail računi

preskoči na navigaciju