preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
LEKTIRE

Kako bi bezbrižno, elektronički čitali lektire, morate se logirati preko CAR-net učeničkog korisničkog računa, na ovu stranicu (slika-link)

 

Obavijest roditeljima

Poštovani roditelj!

 

Nastava na daljinu traje duže od mjesec dana. Zanima nas Vaše mišljenje. Kako bi nastava bila što kvalitetnija, molimo Vas da ispunite anketu namijenjenu roditeljima o nastavi na daljinu. 

 

Anketa se nalazi u Forms obrascu. Kako bi njeno ispunjavanje ostalo anonimno, molimo Vas da provjerite je li Vaše dijete odjavljeno sa svog AAI korisničkog računa.

Anketi možete pristupiti na više načina. Jedan on načina je otvaranjem POVEZNICE.

Drugi način ispunjavanja ankete je putem QR koda. To možete učiniti putem Viber aplikacije na svom mobilnom uređaju koja ima ugrađeni skener QR kodova. Skener QR kodova se najčešće nalazi u djelu Viber aplikacije koji se zove Više ili nešto slično tome. Tamo ćete uočiti ikonu malog QR koda, na koju tada trebate kliknuti. QR kod možete očitati na preko tableta ako imate skener QR kodova. 

Također, ova anketa Vam omogućava zvučnu reprodukciju. Pokraj uputa u gore desnom kutu možete pronaći ikonu knjige sa zvučnikom. Klikom na tu ikonu otvorit će Vam se novi prozor u kojem ćete vidjeti ikonu koja se inače koristi kako bismo pokrenuli neki sadržaj (tipka Play). Pritiskom na tu tipku pročitat će Vam se sav tekst ankete, uključujući i upute. Naravno, ako Vam takva opcija nije potrebna, nemojte je koristiti.

Rok za ispunjavanje ankete do četvrtka 23. travnja do 18 sati. 

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na utrošenom vremenu koje ćete potrošiti za rješavanje ove ankete i hvala na trudu koji ulažete tijekom trajanja nastave na daljinu!

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: NIKOLINA MIHIĆ   datum: 20. 4. 2020.

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


 

Tražilica

učilice

Da bi se ulogirali, potrebno je imati aktivan elektronički identitet:  odnosno HUSO korisnički račun za učenike i nastavnike osnovnih škola.


Korisni linkovi
KORISNE STRANICE
 • ŠKOLE
 • CARNET

ČASOPISI
 • meridijani
 • enter
 • drvo znanja
 • pogled kroz prozor
 • pc chip
 • vidi


Društvene mreže

 

 

 


Tražilice


e-mail računi

preskoči na navigaciju