preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
LEKTIRE

Kako bi bezbrižno, elektronički čitali lektire, morate se logirati preko CAR-net učeničkog korisničkog računa, na ovu stranicu (slika-link)

 

Posjet Dobrovoljnom vatrogasnom društvu u Kešincima

Posjet Dobrovoljnom vatrogasnom društvu u  Kešincima

10. travnja 2019. godine učenici razredne nastave iz Semeljaca, u pratnji učiteljica Marije Orešković, Elizabete Moskalj, Kristine Milić, Ivane Borko te asistentice Helene Jelčić, posjetili su DVD Kešinci.

Sastali su se pred školom, doručkovali te krenuli prema susjednom selu.  Vrijeme je toga jutra bilo kao stvoreno za laganu šetnju i terensku nastavu.

Nakon veselih dječjih razgovora na semeljačkim i kešinačkim stazama, nastavilo se isto raspoloženje te srdačan doček domaćina. Po dolasku, učenike je pozdravio zapovjednik DVD-a  te predstavio i ostale članove.

Vatrogasci su djecu upoznali sa svime što imaju i znaju.  Pokazali su im vatrogasna vozila, detaljno opisali opremu, demonstrirali gašenje vatre te brzo odijevanje vatrogasaca u slučaju odlaska na intervenciju. Djeca su ih oduševljeno i znatiželjno pratila, a najveće oduševljenje pokazala su sudjelujući u kratkoj vatrogasnoj vježbi koju su domaćini odlično prilagodili njihovom uzrastu. Potom je slijedila poučna prezentacija  iz koje su učenici naučili kako se ponašati u slučaju požara. Vatrogasci su uistinu pokazali organiziranost, pristupačnost i poznavanje rada s najmlađima, što se moglo vidjeti u svakoj provedenoj aktivnosti.

Kada su djeca u pitanju, zna se da niti jedan događaj ne može proći bez igara i grickalica pa je tako bilo i u ovom slučaju. Nakon svega što su naučili, zabavili se i osvijestili o važnosti odgovornog ponašanja, učenici su zahvalili vatrogascima na trudu te se nasmijanih lica vratili svojim kućama.

Slike možete pogledati ovdje.

Ivana Borko
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: NIKOLINA MIHIĆ   datum: 15. 4. 2019.

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


 

Tražilica

učilice

Da bi se ulogirali, potrebno je imati aktivan elektronički identitet:  odnosno HUSO korisnički račun za učenike i nastavnike osnovnih škola.


Korisni linkovi
KORISNE STRANICE
 • ŠKOLE
 • CARNET

ČASOPISI
 • meridijani
 • enter
 • drvo znanja
 • pogled kroz prozor
 • pc chip
 • vidi


Društvene mreže

 

 

 


Tražilice


e-mail računi

preskoči na navigaciju