preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
LEKTIRE

Kako bi bezbrižno, elektronički čitali lektire, morate se logirati preko CAR-net učeničkog korisničkog računa, na ovu stranicu (slika-link)

 

       

portal za škole

      

        

Rječnik

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 4. 2010.

Ukupno: 66506
Ovaj tjedan: 69
 

Večer matematike

Večer matematike

U našoj je školi 6. 12. održana Večer matematike. U aktivnostima je sudjelovalo 198 sudionika razredne i predmetne nastave matične te područnih škola.

Na radionicama su sudjelovali i roditelji koji su sa svojom djecom zajedničkim snagama pokušavali što uspješnije rješavati različite zadatke poput mozgalica, matematičkih slagalica i pitalica koje su bile prilagođene svakom uzrastu.

Cilj je ovakvih manifestacija  popularizirati matematiku da ju djeca dožive na drugačiji način, a sudjelovanje u zanimljivim aktivnostima otkriva i zabavnu stranu matematike.

Drago nam je da su se učenici i ove godine odazvali u ovako velikom broju.

  :: opširnije :: 


objavio: NIKOLINA MIHIĆ  datum: 17. 12. 2018. 11:42

Terenska nastava učenika osmih razreda

Učenici 8. a i 8. b razreda u ponedjeljak 10. prosinca 2018. godine posjetili su Vukovar, mjesto najvećeg stradanja u Domovinskom ratu. Kroz terensku nastavu u okviru Hrvatskoga i Engleskoga jezika sudjelovali su u pilot-projektu „Posjet učenika osmih razreda Karlovcu i Pakracu” koji organizira Javna ustanova „Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar”.  Učenici su sa svojim razrednicama, Suzanom Cvitković Dragičević i Irene Sudar posjetili memorijalna mjesta u Vukovaru (Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Kukuruzni put — Put spasa, Mjesto sjećanja — Vukovarska bolnica 1991., izložbene prostore Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, masovnu grobnicu na Ovčari, Velepromet i Borovo Commerce), a nakon ručka sudjelovali u Školi mira i kvizu znanja.

 

Irene Sudar

  :: opširnije :: 


objavio: NIKOLINA MIHIĆ  datum: 13. 12. 2018. 08:56

Večer matematike

  :: opširnije :: 


objavio: NIKOLINA MIHIĆ  datum: 6. 12. 2018. 10:54

Dabar 2018.

Dabar je međunarodno online natjecanje koje je po treći put održano u Hrvatskoj te se sastoji od logičkih zadataka, zagonetaka i mozgalica u sustavu Loomen. Učenici naše škole su sudjelovali i to njih dvadeset i devet, od toga sedmero učenika nižih razreda koje su pripremale učiteljice Elizabeta Moskalj i Ivona Borko  te 22 učenika viših razreda kojima je mentorica bila učiteljica Nikolina Mihić. Kao i prethodne godine učenici su bili podijeljeni u pet kategorija:

1.     MikroDabar za učenike 1. i 2. razreda OŠ

2.     MiliDabar za učenike 3. i 4. razreda OŠ

3.     KiloDabar za učenike 5. i 6 razreda OŠ

4.     MegaDabar za učenike 7. i 8. razreda i

5.     GigaDabar za učenike razreda srednje škole.

U kategoriji KiloDabar iz naše škole u deset posto najboljih ušli su:  Josip Kelić, , a u kategoriji MikroDabar Josip Andraković, Ivano Paradžik i Antonio Ćosić .

Pohvaljujemo sve učenike i nadamo se da će sljedeće godine sudjelovati još više učenika i da će postići što bolje rezultate.

  :: opširnije :: 


objavio: NIKOLINA MIHIĆ  datum: 5. 12. 2018. 09:15

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

16. studenog 2018. u našoj je školi održan prigodni program povodom sjećanja na žrtvu Vukovara. Obilježavanje je započelo recitacijama i pjesmama posvećenim Gradu heroju te svim ljudima poginulim, nestalim i ranjenim u Domovinskom ratu.

Nakon toga minutom šutnje odali smo  počast svima koji su život položili za našu domovinu. Župnik Tadija poveo nas je u zajedničkoj molitvi Očenaša, a nakon toga su nam zboraši i tamburaši otpjevali pjesmu Vukovar, Vukovar.

  :: opširnije :: 


objavio: NIKOLINA MIHIĆ  datum: 22. 11. 2018. 10:55

Projektni dan – Svemir

Projektni dan – Svemir

 

U našoj je školi 12. studenog 2018. proveden Projektni dan na temu Svemir. Taj poseban oblik nastave gdje se tematska područja istražuju i obrađuju u mnogim smjerovima osmislili su i vodili učitelji sa svojim učenicima. Svaki razredni odjel prošao je radionice u trajanju od  50 minuta.

Nakon radionica direktor međunarodne organizacije World Space Week Association Goran Nikolašević  održao je prigodno predavanje za učenike naše škole.

Pričao je o  Međunarodnoj svemirskoj postaji (ISS), prikazao je video materijale s ISS-a koji zorno svjedoče o tome na koji način astronauti na ISS-u provode svoju svakodnevicu.

Predavač je iz prve ruke, s obzirom na poznanstvo s određenim astronautima, prepričao njihove doživljaje iz svemira, a iz vlastitog iskustva i posjeta tvornici svemirskih brodova te je prikazao mnogobrojne fotografije.

  :: opširnije :: 


objavio: NIKOLINA MIHIĆ  datum: 22. 11. 2018. 10:19

Europski dan jezika

     

Europski dan jezika

Svake se godine na današnji dan, 26. rujna, obilježava Europski dan jezika. U našoj su ga školi obilježili učenici koji pohađaju dodatnu nastavu iz Engleskoga i Hrvatskoga jezika, od petoga do osmoga razreda. Preveli su pozdrave Dobro jutro!, Dobar dan! i Dobra večer! na petnaest europskih jezika, služeći se IKT tehnologijom škole i internetskim aplikacijama za prevođenje.  Pozdrave na različitim jezicima pridruživali su zastavama država i izradili prigodan pano. Time su ujedno odradili prvu etapu provođenja projekta Od riječi do priče, kojega su osmislile nastavnice Ana Jaman i Irene Sudar.

  :: opširnije :: 


objavio: NIKOLINA MIHIĆ  datum: 26. 9. 2018. 08:53

Raspored sati 2018./2019. Vijest ima dokument u privitku

Raspored sati za 2018./2019. priložen u dokumentima obavijesti.

  :: opširnije :: 


objavio: NIKOLINA MIHIĆ  datum: 3. 9. 2018. 11:30

Vijeće roditelja

Poštovani roditelji,

obaviještavamo vas da će se Vijeće roditelja održati u četvrtak 30. kolovoza 2018. u 18h.

Lijep pozdrav.

  :: opširnije :: 


objavio: NIKOLINA MIHIĆ  datum: 28. 8. 2018. 10:40
» Arhiva naših vijesti    
 


Kalendar
« Veljača 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


UČIMO ZAJEDNO

 

Priloženi dokumenti:
ucimo zajedno FINAL.pdf


Tražilica

učilice

Da bi se ulogirali, potrebno je imati aktivan elektronički identitet:  odnosno HUSO korisnički račun za učenike i nastavnike osnovnih škola.


Korisni linkovi
KORISNE STRANICE
 • ŠKOLE
 • CARNET

ČASOPISI
 • meridijani
 • enter
 • drvo znanja
 • pogled kroz prozor
 • pc chip
 • vidi


Društvene mreže

 

 

 


Tražilice


e-mail računi

preskoči na navigaciju